Ticmate
Billetter til oplevelser
i mere end 130 lande på seks kontinenter

Om LufthavnsTransfer.dk

LufthavnsTransfer.dk er en svenskejet virksomhed med kontorer i Stockholm, København og Barcelona. LufthavnsTransfer.dks mission er at hjælpe interesserede i nemt, sikkert og hurtigt at få information om og finde billetter til lufthavnstranfere rundt omkring i hele verden. Takket være vores lokale samarbejdspartnere kan vi altid tilbyde konkurrencedygtige priser, og vi garanterer, at du kan købe dine billetter i et sikkert system på LufthavnsTransfer.dk.

Et forretningskoncept drevet af passion

Manden bag Ticmate, Marcus Moeschlin har selv et passioneret forhold til musicals, koncerter og arrangementer af enhver slags. Allerede som 18-årig arrangerede han rejser til rockkoncerter i Sverige. Tre år senere i 1985, arbejdede Marcus med Cornelis Vreeswijks sidste turné og plade. Derfra har det været en lang og spænende karriere. En karriere, der altid har haft fokus på at tilbyde mennesker gode arrangementer og internationale oplevelser til overkommelige priser, ikke mindst under Marcus' tid som ejer af Box Office på Norrmalmstorg i Stockholm. Marcus er også med i en håndfuld af digitalpionere indenfor event-verdenen, eftersom han helt tilbage i 1990 var med til at skabe Global Tickets, et unikt netværk, hvor 22 lande købte og solgte internationale arrangementsbilletter elektronisk mellem hinanden. Dette på et tidspunkt, hvor konkurrenterne stadig benyttede sig af fax, telex og telefon. For netop dette pionerarbejde fik netværket i 1992 den britiske pris "Queen's Award" for bedste eksportidé.

Bestyrelsen

Selvom Ticmate er en relativ ung virksomhed, har vi stor viden om og erfaring med internationale events.

Ticmate ABs bestyrelse består af, foruden direktør Marcus Moeschlin, Jan Friedman, Olle Setterberg og Mattias Sesemann. Både Friedman, Setterberg og Sesemann har stor erfaring med virksomhedsledelse og bestyrelsesarbejde i virksomheder, som arbejder med handel, rejser, medier og andre virksomheder indenfor serviceindustrien.