Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

Lutfhavnstransportbilletter

  • Over 3,3 millioner solgte billetter

    4000+ oplevelser i 30 byer

  • 100% sikkert betalingssystem

    Du kan være 100% tryg når du køber på vores hjemmeside

  • Betal i DKK

    Du betaler i danske kroner! Ingen skjulte gebyrer

Transport

Vores kunder siger

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.

JFK lufthavnstransport: Delt transfer

4.0 (56)
Fra kr 163
I stedet for at stresse over offentlig transport eller prøve at praje en taxa, så vælg med vores prisdygtige delte transport, så din ferie i New York kan begynde uden bøvl. Vores chauffør møder dig i New Yorks John F. Kennedy (JFK) lufthavn og tager dig til dit hotel. 

Højdepunkter:
- Nyd en nem og ukompliceret lufthavnstransport
- Del en minibus med andre og spar penge
- Bliv hentet 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen
- Prisen inkluderer drikkepenge, afgifter og skatter

Nem og effektiv lufthavnstransport
Uanset om du rejser alene, som et par eller i en stor gruppe, vil vores erfarne, professionelle chauffører sørge for din transport til og fra JFK bliver fuldstændig ukompliceret! 

Her kan du booke hurtig og effektiv transport mellem JFK lufthavn og dit hotel. Vores dør-til-dør politik sikrer transport både til og fra dit hotel og JFK lufthavn. 

Bestil din delte JFK lufthavnstransport her, og du vil blive mødt af en chauffør i lufthavnen. Hvis du ønsker det, kan du også bestille transport tilbage igen, fra dit hotel til lufthavnen. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Venligst print din billet ud og tag den med dig til New York. 

Hvordan fungerer det?
Når du ankommer i lufthavnen, gå til 'Ground Transportation Desk' i ankomstterminalen. Her får du alle nødvendige oplysninger angående din transport mellem lufthavnen og dit bestemmelsessted i New York City med én af vores minibusser.

Du bedes være opmærksom på, at der kan forekomme længere ventetid på særligt travle tidspunkter. 

Hvordan bestiller jeg returtransport?
Hvis du ønsker at bestille delt JFK lufthavnstransport tur/retur, skal du lave to seperate bookninger: En fra lufthavnen og til dit hotel og en fra dit hotel og til lufthavnen, da hver bestilling skal have sit eget bestillingsnummer.  

Jeg har bestilt returtransport, hvordan fungerer det?
Hvis du også gerne vil bestille retur fra Manhattan til lufthavnen, ringer du blot til vores lufthavnsagent to-tre dage før din hjemrejsedato. Telefonnummeret vil fremgå på din billet. 

Hvor opererer denne service?
Denne service kører kun til adresser på Manhattan mellem Battery Park og 125th street.

Hvor meget bagage må jeg have med?
Af plads hensyn kan du kun have en standard kuffert og et styks håndbagage per person.

Hvad er inkluderet i prisen?
Prisen for delt JFK lufthavnstransport inkluderer drikkepenge, afgifter og skatter. 

Findes der børnebilletter?
Nej, prisen er den samme for børn som for voksne, men børn under 4 år er gratis ifølge med en betalende voksen. 

Er der børnesæder tilrådighed?
Nej, GO AIRLINK har desværre ikke børnesæder, så hvis du rejser sammen med børn under 4 år skal du medbringe dit eget børnesæde eller autostol. 

Vigtig information:

Brug kun busser der er tydeligt markeret med GO AIRLINK NYC. 

Åbningstider

Driftstider: 24 timer om dagen, 7 dage om ugen alle 365 dage om året.

Rigtig God: 4.0

Tålmodighed kræves...

"På vores tur til New York havde vi forudbetalt vores transport til og fra JFK lufthavnen. Det tog en del tid inden der kom transport fra JFK til Manhattan, og da den endelig kom, var det en chaufør, som absolut havde mistet sansen for god service og slet ikke gav en hjælpende hånd med bagagen. Det eneste han snakkede om på turen til Manhattan var dårlige vittigheder og at vi skulle være flinke og betale gode drikkepenge, for han havde 5 børn derhjemme! På nettet står i omtalen, at både skatter og drikkepenge var INKLUDERET i forudbetalingen, så vi var noget forundret da vi stod ud ved hotellet, og han direkte og på en ubehagelig måde bad om drikkepenge, og nærmest ikke ville give os vores kufferter, før han fik dem .... !!!! Han fik ingen drikkepenge for dén opførsel, men vi fik trods alt vores kufferter :) Turen fra Manhattan til JFK var heller ikke uden "spænding": Vi havde en aftale om afhentning kl. 12. Kl. 12:20 ringede vi og spurgte, hvor bilen blev af. Vi fik at vide, at der snart ville komme en (anden) og køre os direkte til JFK. Den kom først kl. 12:50, og hvis ikke vi selv havde bedt om at blive afhentet lidt før end de foreslog, kunne vi godt have været forsinket til flyet, da sikkerhedscheck ikke lige foregår med et fingerknips :) På denne tur var chaufføren meget flink og tjenestevillig [så han fik drikkepenge :) ] Så hav TÅLMODIGHED med denne "service", og bestil retur til JFK så der er GOD TID :) - eller tag en taxa, der er MANGE af dem i NY :)"

Søren, Vodskov

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Vejviser

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.