Oyster Card

Oyster Card

Et Oyster Card er det bedste og billigste transportkort, der giver dig mulighed for at køre ubegrænset rundt med Londons metro og de røde busser i alle zoner! Kortet er ikke personligt og kan bruges af flere, og børn under 11 år er kører gratis!

Fra 162 kr
Gatwick Express

Gatwick Express

3.5
(4)

Kom ind til centrum af London fra Gatwick lufthavn med Gatwick-ekspressen! Spar tid med forudbestilte billetter og hop direkte på toget. Turen tager kun ca. 35 min.

Fra 175 kr
Stansted Express

Stansted Express

Vil du gerne hurtigt og nemt ind til London? Så forudbestil dine togbilletter til Stansted Express og hop direkte på toget fra Stansted lufthavn til Liverpool Street Station! Rejsetiden er kun 45 min.

Fra 151 kr
Gatwick lufthavnstog

Gatwick lufthavnstog

Kom ind til centrum af London fra Gatwick lufthavn med Thameslink-toget! Det er et billigt alternativt til ekspress-togene. Med vores forudbestilte billetter kan du hoppe direkte på toget og undgå køen til billetautomaten. Turen tager kun ca. en time.

Fra 96 kr
Heathrow Express

Heathrow Express

5.0
(1)

Køb dine Heathrow Express-billetter fra Heathrow Airport og Paddington Station i London inden du rejser hjemmefra. Dine Heathrow Express-billetter sendes direkte til din e-mail, så du kan hoppe direkte på toget og spare tid!

Fra 204 kr
Travelcards

Travelcards

Et Travelcard er et godt og billigt transportkort, der giver dig mulighed for at køre ubegrænset rundt med Londons metro og de røde busser i en hel uge! Så skal du ikke bekymre dig om andet end hvor du gerne vil hen. Bestil din Travelcard online og få det sendt hjem til dig.

Fra 320 kr
Newark lufthavnstransport

Newark lufthavnstransport

3.7
(3)

Undgå besvær med toglinjer eller at finde en ledig taxa og bestil din lufthavnstransfer til og fra Newark lufthavn, så du kan komme til dit hotel uden problemer. Vores billige transferservice tager dig fra lufthavnen til dit hotel på Manhattan.

Fra 145 kr
JFK lufthavnstransport

JFK lufthavnstransport

4.2
(6)

Sikre dig et sæde i en af vores minibusser fra John F. Kennedy airport til dit bestemmelsessted på Manhattan i New York City. Vores delte transferservice er nem at bruge og oftest billigere end at tage en taxa.

Fra 149 kr
Paris Visite-kort

Paris Visite-kort

Her kan du købe Paris Visite-kortet, så du kan køre ubegrænset i Paris' metros i zone 1-5 i 3 eller 5 dage. Kortet virker både til og fra Charles de Gaulle og Orly lufthavnene, Disneyland Paris og Versailles. Køb dit Paris Visite-kort i dag og få sendt det hjem inden du rejser til Paris!

Fra 275 kr
Fiumicino lufthavnstransport

Fiumicino lufthavnstransport

Lad os hente dig i Fiumicino Lufthavn og køre dig direkte til dit hotel i Rom. Alt du skal gøre er at læne dig tilbage og nyd turen. Det er nemt og bekvemt, så hvorfor ikke bare bestil din private lufthavnstransfer med det samme?

Fra 558 kr
München lufthavnsbus

München lufthavnsbus

Bestil din München lufthavns billet her, og ankom nemt og sikkert til München centrum. Bestil din Lufthavnstransport til og fra München lufthavn her!

Fra 91 kr
LaGuardia Lufthavnstransport

LaGuardia Lufthavnstransport

Undgå dyre taxature eller kompliceret offentlig transport. Bestil i stedet din transfer fra LaGuardia lufthavn og bliv transporteret komfortabelt til dit hotel på Manhattan med en af vores minibusser.

Fra 133 kr
Atatürk lufthavnstransport

Atatürk lufthavnstransport

Skal du rejse til Atatürk lufhavn? Undgå at stresse over offentlig transport og lad os køre dig til dit hotel med stil. Vores chauffør vil møde dig i lufthavnen og tage dig til dit hotel. Book din lufthavnstransport her.

Fra 468 kr
El Prat lufthavntransport

El Prat lufthavntransport

Bestil din helt egen private chauffør til at tage dig fra El Prat lufthavn til dit hotel i Barcelona og ankom komfortabelt og med stil. Book din lufthavnstransfer her.

Barajas lufthavnstransport

Barajas lufthavnstransport

Med vores lufthavnstransfer service fra Bajaras lufthavn til dit hotel bliver din transfer let som en leg. Book en bil her på LufthavnsTransfer.dk til at komme og hente dig i Bajaras lufthavn og tage dig direkte til dit hotel i Madrid. Det er nemt og oftest billigere end en taxa!

Vaclav Havel privat lufthavnstransport

Vaclav Havel privat lufthavnstransport

Lad os hente dig i Vaclav Havel lufthavn i en af vores smukke BWM'er og køre dig til dit hotel i Prag. Alt du skal være er at læne dig helt tilbage, nyde turen og ankomme til dit hotel med stil. Bestil din private BWM lufthavnstransfer her.

Wien lufthavnstransport

Wien lufthavnstransport

Kom fra Wien lufthavn til dit hotel i Wien uden besværet med offentlig transport eller med at finde en taxa. Book din private lufthavnstransfer her og bliv hentet i lufthavnen af din egen private chauffør, som kører dig direkte til dit hotel, så din ferie kan begynde med det samme.

Vaclav Havel delt lufthavnstransport

Vaclav Havel delt lufthavnstransport

Køb billig lufthavnstransfer fra Vaclav Havel lufthavn og ankom sikkert og nemt til dit hotel i Prag. Book dit sæde i en delt minibus nu. Det er både nemt og billigt!

Ciampino lufthavnstransport

Ciampino lufthavnstransport

Prøv vores bekvemmelige og pålidelige lufthavnstransferservice fra Ciampino Lufthavn til dit hotel i Rom og undgå besværet med offentlig transport eller at skulle vente på en ledig taxa.

Fra 558 kr
JFK privat lufthavnstransport

JFK privat lufthavnstransport

Kom fra JFK lufthavn til dit hotel på Manhattan - nemt og bekvemt. Vores private lufthavnstransfer service tilbyder dig komfort og tager dig direkte til dit hotel - og tilbage igen. Bestil din transfer her!

Fra 879 kr
Newark privat lufthavnstransport

Newark privat lufthavnstransport

Bliv hentet af din egen private chauffør i Newark lufthavn og bliv sat af ved dit hotel på Manhattan. Spild ikke de dyrebare New York-minutter med offentlig transport. Bestil din private lufthavnstransfer her og ankom til dit hotel med stil.

Fra 927 kr
LaGuardia privat lufthavnstransport

LaGuardia privat lufthavnstransport

Lad os hente dig i La Guardia lufthavn og tage dig til dit hotel på Manhattan. Rejs med din egen private chauffør og bare læn dig tilbage og nyd turen gennem New York City. Fordubestil din lufthavnstransfer her!

Fra 704 kr
CDG privat lufthavnstransport

CDG privat lufthavnstransport

Charles de Gaulle er en af verdens travleste lufthavne, så ville det ikke være rart at undgå alt stresseriet og blive mødt af din helt egen private chauffør, som holder et skilt med dit navn og kører dig direkte til dit hotel i Paris? Book din Charles de Gaulle lufthavnstransport her.

Fra 780 kr