Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 35 års erfaring

  • Dansk kundeservice

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Vores kunder siger

Ticmate velgørenhed

Guide til London: Gode råd til at komme nemt rundt i London

London er et kompliceret netværk af metrolinjer, tog og busser. Byen har en god infrastruktur, men det kan tage lang tid at komme fra den ene ende af byen til den anden og der er ofte flere skift.

Følg vores simple guide til transport i London og vær sikker på, at du ikke farer vildt, bliver frustreret eller begynder at undre dig over, hvor alle dine hårdt tjente penge er blevet af.

Stressfrie råd til rejsende
Saml dine aktiviterer i områder – Nøglen til succes er at samle dine aktiviteter sammen geografisk, så du ikke skal tage frem og tilbage til områder du allerede har besøgt.

Brug Google Maps – Alt transport i London, inklusiv metro, tog, busser og færger er integreret med Google. Det betyder, at du til hver en tid nemt kan tjekke ruter på din telefon, og hvad der måske er endnu mere brugbart i løbet af myldretiden, finde alternative ruter eller transportmuligheder til at hjælpe dig med at finde den bedste vej til dig. Det er også en god idé at gemme anbefalede steder og ruter i din Google Maps.

Køb et Oyster card eller Travelcard – Hvis du køber en billet hver gang du skal med metroen eller bussen, vil du opleve dine pund forsvinde ud af din pung i en deprimerende hastighed. I stedet kan du bruge Oyster cards eller Travelcards og spare en hel del på transportudgifter.

Fra lufthavnen ind til London
Der er mange måder du kan komme ind til London alt efter, hvilken lufthavn du lander i. De inkluderer shuttles, taxaer, metroen eller tog. Hvis du rejser i en større gruppe kan delt eller privat lufthavnstransport være mest økonomisk. Hvis du har meget bagage med eller bor udenfor det centrale London kan det også gøre de dyrere, direkte muligheder mere attraktive.

Hvis du er på udkig efter den billigeste mulighed, så er Londons tube (metro) klart det bedste valg, særligt, hvis du rejser let (dog kun tilgængelig fra Heathrow og Gatwick).

Leder du efter den hurtigste måde, så er ekspresstogene dit bedste bud. De er komfortable og klart anbefalsesværdige.

Heathrow lufthavn: Den hurtigste mulighed er med Heathrow Express. Du kan også hoppe på metroen, men det kan være stressende at komme ind og ud af vognene med din kuffert og tasker.

Gatwick lufthavn: Gatwick-lufthavnstog (Thameslink) er den billigeste valgmulighed, mens Gatwick Express klart er den hurtigste og stressfrie. Gatwick lufthavnsbus er et godt alternativt til rejsende på et budget. Lufthavnsbussen tager dig direkte ind til Victoria Station i centrum af byen.

Stansted lufthavn: Den nemmeste måde at komme fra Stansted lufthavn er med Stansted Express ind til Liverpool Street Station. Lufthavnsbusserne fra Stansted til London centrum er den billigste valgmulighed.

Luton lufthavn: Den billigste måde at komme fra Luton lufthavn ind til London er med Luton-lufthavnsbusserne. Den hurtigste er Luton Thameslink lufthavnstog, som stopper på fem centrale stationer.

God råd til sightseeing i London
Hvis du planlægger at bruge et par dage på at udforske Londons seværdigheder, giver Hop-af Hop-på busbilletten dig mulighed for at opdage byen i dit eget tempo. Fra din dobbeltdækkerbus, kan du slappe af og nyd udsigten over London velvidende at du undgår de mange rejsende med metroen. Busbilletterne findes til både 24 eller 48 timer og inkluderer et sightseeingcruise på Themsen.

Du skal naturligvis ikke glemme at en af de bedste måder at tage på opdagelse i London er til fods eller på cykel og giver dig muligheden for at suge stemningen til dig og støde på lokale.

Uanset, hvordan du vælger at komme rundt, håber vi, at disse tips vil give dig mere tid (og penge!) til at nyde alt London har at tilbyde.

Søgeresultat: 1 (1)